8 druhů eFiFresh džusu pro zdravý životní styl

Jsou zdravé, podporují detoxikaci organismu, dodávají rychlou energii při cvičení, jsou dietní, poskytují tělu minerální látky, vitamíny, esenciální mastné kyseliny, sacharidy a proteiny, zlepšují energetickou hladinu, jsou dobré pro pleť, posilují imunitu, posilují kosti. Prostě bez fresh džusů se při restartu životního stylu neobejdete. Abychom toto vše mohli dopřát našim hostům a zároveň mohli garantovat prvotřídní kvalitu, začali jsme eFiFresh džusy vyrábět z čerstvého ovoce sami.obraz razítka s textem bez konzervantů

Promyšlené složení

V současné době je připravena řada 4 druhů míchaných a 4  jednodruhové domácí eFiFresh džusy pro různé situace.

1. Detoxikační eFiFresh 5% špenát, 25% celer, 50% okurek, 20% jablko
2. Posilující eFiFresh 60% mrkev, 10% citrón, 20% jablko, 10% b.zelí
3. Energy eFiFresh 10% ananas, 20% pomeranč, 5% zázvor, 20% mrkev, 10% grep, 5% špenát, 10% celer, 20% jablko
4. Vitamínový eFiFresh 13% ananas, 27% pomeranč, 20% mrkev, 10% citrón, 10% kiwi, 20% jablko
5.-8. 100% eFiFresh Zelené jablko, Štavnatý pomeranč, Červený grep, Sladká mrkev

eFiFresh džusy prospěšné v mnoha oblastech

eFiFresh džusy podporují kardiovaskulární systém, snižují krevní tlak, posilují imunitní systém, povzbuzují činnost žaludku a tvorbu žluči, pomáhají po rekonvalescenci, při borelióze a klíšťové encefalitidě, mají pozitivní vliv na zrak, zbavují střeva jedovatých látek, pomáhají při ateroskleróze, dodávají pružnost a lesk pleti, vlasům a nehtům.

Profesionální příprava

obraz razítka s textem bez konzervantůNaše džusy jsou denně připravovány z prvotřídních surovin. Při výrobě dbáme na detaily. Zeleninu i ovoce pečlivě kontrolujeme a před zahájením přípravy džusů omýváme, abychom  eliminovali povrchové nečistoty. Pro výrobu šťávy v naší profesionální restaurační kuchyni používáme nejnovější technologii. Vyrobenou šťávu ihned lahvujeme a chladíme na teplotu 50C. Šťáva tak neoxiduje a zůstávají zachovány její čerstvost a kvalita. Za těchto podmínek skladujeme džusy po dobu maximálně 3 dnů, po kterou je spolehlivě zachována 100% kvalita čerstvé šťávy. Při výrobě eFiFresh  džusů také nikdy nepoužíváme žádné přidané látky jako je cukr nebo konzervanty.

Skvělá dostupnost a cena

eFiFresh džusy budou k dispozici v recepci eFi Palace hotelu, v hotelová restauraci Stará Tkalcovna a eFi Wellness & Fitnes ve dvorním traktu hotelu v balení 260 ml za 45,- Kč nebo 1,5 l/260,-Kč

Pobytové balíčky s eFiFresh džusy

Samotnou výrobou a prodejem ale rozhodně nekončíme. eFiFresh džusy jsou zařazeny v jídelníčku pobytových detoxikačních a wellness & fitness balíčků. V současné době můžete vyzkoušet ozdravující účinky eFiFresh džusů v rámci třídenního detoxikačního pobytu pod vedením osobního trenéra.