e-Finance dokončila druhou etapu výstavby komplexu eFi Palace

eFi Palace, 2. etapa Již před více než rokem získala společnost e-Finance, a.s. díky rozsáhlé rekonstrukci možnost přesunout své sídlo do nově vzniklého komplexu eFi Palace. Nyní je dokončená i jeho druhá etapa.

Společně se společností e-Finance přenesly své sídlo i všechny dceřiné společnosti, zabývající se pojišťovatelskou, realitní a poradenskou aktivitou. Svůj provoz zde zahájila i restaurace Stará Tkalcovna, která se mezitím stala zavedeným a oblíbeným podnikem v této části města. Část apartmánů byla dlouhodobě poskytnuta nájemníkům, zatímco další apartmány se staly součástí tříhvězdičkového apart-hotelu eFi Hotel.

Již záhy po dokončení rekonstrukce a první fáze výstavby se začalo s druhou etapou výstavby, která byla dokončena v prvních dnech tohoto roku. Kolaudace objektu proběhne na počátku února.

eFi Palace, 2. etapaHotel byl výstavbou rozšířen o dalších 27 apartmánů. Díky tomu, že se apart-hotel rozrostl o téměř tři desítky bytů, je schopen nabízet nyní své služby mnohem většímu počtu zájemců o kvalitní ubytování v Brně.

V průběhu druhé fáze výstavby se také například rozrostla naše restaurace Stará Tkalcovna o salonek, který nabízí zákazníkům podniku prostor pro posezení v zadní části restaurace v privátnější atmosféře.

V plánu do nedaleké budoucnosti je pro eFi Palace také wellness centrum, fitness centrum, sauny a další rozšíření. Společně s rozšiřováním služeb restaurace Stará Tkalcovna, kde se často konají kulturní, především hudební akce, se speciálními balíčky hotelu i jinými akcemi, se koncern e-Finance, a.s. snaží neustále přiblížit očekáváním, potřebám a přáním svých klientů.