e-Finance dostaví penzion v Horní Lipové a nabídne apartmány k prodeji či pronájmu

Horní LipováSpolečnost e-Finance, a.s. se rozhodla o zakoupení souboru nemovitostí v Horní Lipové na Jesenicku. Apartmány hlavní budovy budou nabízeny k prodeji i pronájmu.

Rozestavěný penzion je ve fázi hrubé stavby se třemi podlažími. Budovu plánuje společnost e-Finance v blízké budoucnosti dokončit. Část rekreačních apartmánů, kterými budova bude disponovat, hodláme nabízet zájemcům k prodeji. Zbytek bude poskytován společností e-Finance ke krátkodobým i dlouhodobým pronájmům. Součástí budovy bude recepce, lyžárna, celkem jeden byt 1+kk a 14 apartmánů 2+kk.

Objekt leží ve vesnici Horní Lipová, která je částí obce Lipová-lázně nedaleko města Jeseníku. Jedná se o krásnou lokalitu, v blízkosti obce se nachází oblíbené lyžařské středisko Ramzová a kromě sportovního vyžití v zimě je v okolí také mnoho možností pro letní turistiku s oblíbenými jesenickými lokacemi, krásnou přírodou a nádherným rozhledem po okolní krajině. Oblast je známá díky bohaté lázeňské historii, nedaleko se nachází také netradiční Lesní bar a navštěvované Jeskyně Na Pomezí.

Horní LipováCelý areál zakoupený společností e-Finance je velmi rozsáhlý a rozprostírá se na přibližně 10 000 m2, pozemky leží v mírně sklonitém terénu. K budově se lze dostat po veřejné zpevněné komunikaci.

Jedná se o velmi výhodnou investiční příležitost, novým majitelům apartmánů bude navíc nabídnuta jedinečná možnost spolupráce s naší společností. Zakoupený apartmán bude možno pronajímat případným zájemcům na různě dlouhou dobu v obdobích dohodnutých s vlastníkem. Mimo tato období může být apartmán ponechán prázdný, nebo užíván majitelem.

Společnost e-Finance se v případě nájmu postará o veškeré záležitosti s nájmem souvisejícími, od vyhledání vhodného rekreanta, přes vyřízení formálních záležitostí, až po závěrečný úklid a přípravu apartmánu na nového nájemníka či příjezd majitele. Tomu také bude náležet nájemné za poskytnutou službu.