eFi Palace – bytový komplex v centru Brna

Společnost e-Finance, a.s. buduje v centru Brna, na adrese Bratislavská 234/52 multifunkční ubytovací komplex, kde bude k dispozici v první etapě 59 bytových jednotek o velikosti 1+kk až 3+kk. Byty budou kompletně zařízeny a určeny zejména k pronájmu studentům a mladým pracujícím lidem jako startovací byty s možností nastěhování od září 2013.

O projektu eFi Palace

Výstavba areálu eFi Palace je rozdělena do dvou částí její realizace. První část se týká kompletní rekonstrukce budovy v těsné blízkosti centra Brna na ulici Bratislavská 52. Budova je součástí zcela uzavřeného areálu o ploše 3 000 m2 s vjezdem z ulice Bratislavská. Kompletní rekonstrukcí původní budovy zde vznikne celkem 59 bytových jednotek o velikosti 1+kk až 3+kk s celkovou výměrou od 24 m2 do 141 m2. Byty jsou nabízeny k pronájmu studentům a mladým pracujícím lidem po ukončení studií, jako startovací byty s možností nastěhování od září 2013. K dispozici bude také 40 parkovacích míst uvnitř areálu. Nájem kompletně zařízeného bytu je nabízen od 4500 Kč měsíčně + cena za služby.

Druhá etapa výstavby plánovaná na podzim 2013, bude zahrnovat realizaci dalších dvaceti bytových jednotek a fitness centrum v nově zbudovaném bočním křídle areálu. Výstavba druhé etapy se nijak nedotkne kvality bydlení v bytech postavených v první etapě. Jedná se totiž o výstavbu samostatné budovy ve dvorní části areálu, jakožto samostatného levého křídla.

V areálu eFi Palace bude k dispozici recepce, studentský klub s restaurací, zelený park, prádelna, tiskárny a kopírky, fitness club s cardio zónou.

Vysokorychlostní internet v každém bytě a WiFi v celém areálu je samozřejmostí.

Vybavení bytů bude obsahovat kuchyňskou linku s lednicí, varnou deskou a mikrovlnou troubou, jídelní stůl, židle, PC stůl, postele, vestavěnou skříň a koupelnovou skříňku. Koupelna a WC pro každou bytovou jednotku obsahují vanu, nebo sprchový kout. Všechny byty situované na jižní a západní stranu do vnitrobloku budou včetně balkonů. Větší mezonetové byty pak mají mimo balkon ještě vlastní prostornou terasu. U každého bytu je mimo centrálního vytápění objektu k dispozici samostatné měření energií.

Rezervujte si svůj byt včas!

Veškeré informace o projektu včetně rezervačního systému pro jednotlivé byty najdete na: http://www.efipalace.cz