Komerční banka má jednostránkové sazebníky pro občany a podnikatele

  • Komerční banka představila nové sazebníky základních služeb ve formátu A4,
  • Jednostránkové přehledné souhrny cen základních produktů a služeb jsou určeny pro občany a rovněž pro podnikatele a malé firmy,
  • Nové základní sazebníky jsou klientům k dispozici na webových stránkách Komerční banky.

Souhrn nejvyužívanějších služeb Komerční banky včetně informace, zda jsou zdarma či zpoplatněny, nyní klienti zjistí z nových jednostránkových sazebníků. Klienti z řad občanů, ale také podnikatelů a malých firem, nyní jednoduchou a přehlednou formou zjistí, jaká je poplatková politika KB v případě běžných účtů, platebních karet, bezhotovostních plateb nebo SEPA plateb. Nové základní sazebníky jsou klientům k dispozici na webových stránkách Komerční banky www.kb.cz.

„Naším záměrem bylo připravit pro klienty jednoduchou a maximálně přehlednou informaci o poplatkové politice Komerční banky v případě nejčastěji využívaných služeb, a to jak v případě občanů, tak i podnikatelů a malých firem. Dva nové sazebníky ve formátu A4 doplňují hlavní sazebníky, které obsahují kompletní přehled širokého spektra nabízených produktů a služeb KB. Chceme být otevřenou a srozumitelnou bankou,“ uvedl Mojmír Prokop, manažer Distribučních kanálů a Customer Intelligence.

Komerční banka již v lednu letošního roku přistoupila k výrazné obměně svých sazebníků, v rámci které mimo jiné zrušila sedm poplatků. Byl to například poplatek za konverzi měn při výběru či vkladu cizí měny na korunový účet. Znamená to, že při cestách do zahraničí si lze pohodlně a zdarma vybrat například eura z korunového účtu.

 

zdroj: tisková zpráva Komerční banka, a. s.