Modernizujeme naše obchodní centrum Globus v Jihlavě

Jednou z našich akvizic, kterými jsme expandovali za hranice Jihomoravského kraje, je pořízení obchodního centra Globus v Jihlavě na Žižkově ulici.

Render 2V roce 2016 jsme získali tento objekt z časů socialistického realismu, který si díky svému umístění v centru vysočinské metropole zaslouží revitalizaci.

Se snahou minimálně omezit provoz a činnost stávajícím nájemcům – provozovatelům obchodů a služeb – jsme se rozhodli dům s obchodními a kancelářskými prostorami zásadně modernizovat. V souladu s požadavky na moderní a komfortní provoz šetrný k životnímu prostředí v jihlavském Globusu provádíme výměnu oken a zateplení fasády. Pohodlnou dostupnost všech podlaží zajistí nový osobní výtah.

Render 1

Myslíme i na zázemí, proto ve dvorní části vzniká vlastní parkoviště. Celková plocha pronajímatelných prostor přesahuje 5000 m2.

Postupně měníme dispozici jednotlivých podlaží. V prvním patře vzniká moderní obchodní galerie. Ta je nyní před dokončením a během letošního jara přivítá první nové nájemníky, kterým je k dispozici 550 m2 komerčních ploch.