Nejlepší neživotní pojišťovnou 2015 je Allianz

Praha, 8. září 2015;

V sedmém ročníku Ceny Hospodářských novin Nejlepší banka 2015 a Nejlepší pojišťovna 2015 zvítězila v nejprestižnější kategorii neživotního pojištění Allianz pojišťovna. 

Titul Nejlepší neživotní pojišťovna 2015 získala Allianz na základě pečlivé analýzy řady ekonomických ukazatelů, detailního prověření charakteristik jednotlivých produktů, ale také služeb, které organizátoři tajně otestovali. V kategorii neživotního pojištění zvítězila nad 16 soutěžícími konkurenty.

„Naším dlouhodobým cílem je co nejspokojenější klient, tedy ve všech ohledech co nejprofesionálnější servis. Ten dnes můžeme nabídnout jen tehdy, pokud budeme držet krok s dobou a nebudeme se bát inovací. Modernizujeme naše produkty, služby i komunikaci s klienty a já toto ocenění vnímám jako signál, že jdeme správným směrem,“ uvedl Jakub Strnad, předseda představenstva Allianz pojišťovny.  

Mezi nejvýraznější novinky v neživotním pojištění, které Allianz představila v posledním roce, patří inovovaná verze online autopojištění Allianz iAuto, které umí rychle a snadno poskládat za výhodnou cenu ochranu vozidla přesně podle představ a potřeb jeho majitele. Charakteristickým znakem je maximální transparentnost, protože řidič neustále vidí, kolik korun bude za krytí jednotlivých rizik platit.

Inovovat se však Allianz pojišťovně daří i v životním pojištění a letos v červnu představila nové pojištění Rytmus risk, oproštěné od absurdních poplatků.

 

Zdroj: tisková zpráva Allianz pojišťovna, a. s.