Nemovitost týdne: RD 4+kk, Nebovidy, okr. Brno – venkov

RD4+kk_NebovidySpolečnost e-Finance, a.s., realitní divize nabízí k prodeji moderní novostavby v luxusním provedení. Domy se nachází v obci Nebovidy, okres Brno – venkov. Jedná se o nadstandardní cihlové novostavby 4+kk moderního stylu se zahradou v nové zástavbě na okraji obce. Celková výměra je 519 m2, zastavěná plocha domu 150 m2.

Samostatně stojící domy jsou vystavěny z cihel, zateplení 12 cm polystyren, plastová okna, venkovní dveře v hliníku, střecha rovná, vytápění a ohřev vody zajišťuje kotel na elektřinu, podlahové topení /tepelné čerpadlo/, voda napojena na veřejný vodovod, elektřina v mědi 230 V, obecní kanalizace.

Nízké náklady na bydlení 3.000 Kč/ měsíc.

Termín dokončení 6/2016.

Pohled na vanu a sprchový koutVybavení domu: podlahy betonové pokryté keramickou dlažbou značky PAVIGRES, v pokojích plovoucí podlaha značky PARADOR, veškeré vnitřní vybavení v nadstandardu. Vybavení koupelny a WC značky GROHE – vodovodní baterie, VILLEROY & BOCH – sanita, interiérové dveře laminované, elektronické zabezpečení domu, terénní úpravy, oplocení pozemku, venkovní dlažba, zeleň.

Obec Nebovidy se nachází jihozápadním směrem od Brna poblíž OC Futurum, výborná dostupnost Brnu, klidné a pohodové bydlení, nová zástavba rodinných domů, lesy, příroda.

Průkaz energetické náročnosti budovy: C

U naší společnosti je možné využít služeb odhadce a konzultace s poradcem zdarma, který Vám nezávazně poradí v oblasti hypotečních úvěrů, stavebních spoření, podnikatelských úvěrů a všech forem pojištění.

Další fotografie a kontakty na realitního makléře naleznete na stránce nabídky této nemovitosti.