Nemovitost týdne: Byt 3+1, Modřice

PRODANObyt3+1_modrice_fotomapa byt_3+1_modriceSpolečnost e-Finance, a.s., realitní divize hledá kupce pro byt 3+1 v Modřicích, okr. Brno venkov.

Jedná se o prodej prostorného bytu 3+1 v OV, včetně balkonu a sklepu, ve 4. NP cihlového bytového domu v klidné části na ulici Poděbradova s krásným výhledem do zeleně.

Dispozice bytu: obývací pokoj 20 m2, dětský pokoj 15 m2, ložnice 13 m2, kuchyně 6 m2, chodba 10 m2, koupelna 3 m2, samostatné WC 1 m2, balkon 3 m2, zděný sklep 5 m2.

V bytě jsou nová plastová okna, samostatný kotel, cihlové bytové jádro. Ve všech pokojích jsou dubové parkety, v kuchyni i předsíní je na zemi linoleum, v koupelně a WC je dlažba. Dětský pokoj, ložnice a kuchyň jsou orientovány na západ s krásným výhledem do zeleně a obývací pokoj s balkonem je orientován na sever s výhledem na Brno.

Dům je zděný, s novým výtahem a je zasazen v zeleni. Součástí bytu je sklep.

Před domem jsou parkovací stání. Měsíční náklady činí zhruba 5.600 Kč včetně vytápění, elektřiny, fondu oprav, vody a společných prostor.

V blízkosti je veškerá občanská vybavenost, školka, škola, multifunkční hřiště, lékaři a ostatní služby. Z Modřic je velmi dobrá dostupnost do Brna, vlakem 10 minut, MHD busem 25 min a tramvají 20 min.

Průkaz energetické náročnosti bude nahrazen předložením vyúčtování dodávek elektřiny, plynu a tepelné energie za uplynulé 3 roky.

Další fotografie a kontakty na realitního makléře naleznete na stránce nabídky této nemovitosti.