Nemovitost týdne: Lovecký zámeček v Červené Vodě

Červená VodaSpolečnost e-Finance, a.s., realitní divize hledá kupce pro lovecký zámeček v Červené Vodě v okrese Ústí nad Orlicí.

Budova je dvoupodlažní, má kompletní podsklepení s rozsáhlým půdním prostorem. V přízemí budovy se nachází kuchyně rozlohy 30 m3, dále jídelna, ložnice, obývací pokoj a 2 velké koupelny s oddělenými toaletami a technická místnost. V předsíni je zrcadlově vyřešený úložný prostor. V mezipatře se nachází toaleta, v prvním poschodím pak 3 pokoje, z toho 2 jsou vybudované z půdy o velikosti 150 m2 každého pokoje. Objekt je kompletně podsklepen a je rozdělen na dvě části, zónu technickou a odpočinkovou.

Zámeček stojí v obci samostatně. Zastavěná plocha včetně nádvoří má rozlohu 783 m2, udržovaná zahrada zabírá 636 m2. Celková plocha pozemku je 1419 m2, kromě hlavního objektu se na pozemku nachází také konírna.

Po rekonstrukci získal zámeček novou fasádu, novou střechu a podlahy, rozvody plynu v mědi a byly vybudovány půdní místnosti, nové koupelny a oplocení. Lze jej využít k luxusnímu bydlení i podnikatelským aktivitám. Existuje rovněž možnost zajištění správcovství.

Voda v objektu je z obecního vodovodu, ve sklepě se nachází pramen spodní vody. Budova je připojena k elektrické síti, vytápění je zajištěno pomocí plynového kotle s rozvodem tepla do místností, přičemž rozvod plynu je v mědi. Septik není k dispozici, odpad je řešen přepadem.

Obec Červená Voda leží v předhůří Jeseníků. Nachází se v ní nově postavené poliklinika a je v ní k dispozici veškerá občanská vybavenost. Obec je známá jako zimní centrum s upravovanými běžeckými tratěmi a dvěma lyžařskými areály.

Další fotografie a kontakty na realitního makléře naleznete na stránce nabídky této nemovitosti.