Nemovitost týdne: RD 5+2, penzion, Hor. Štěpánov

PRODANOSpolečnost e-Finance, a.s., realitní divize hledá kupce pro Mlýn po kompletní rekonstrukci v obci Horní Štěpánov v okrese Prostějov. Zastavěná plocha je 1169 m2, objekt slouží jako atypický rodinný dům a penzion.

10První zmínky o objektu jsou z roku 1650 a sloužil jako mlýn, po druhé světové válce byl rekonstruován a v 80 letech přestavěn do dnešní podoby. V letech 2001 – 2006 proběhla kompletní rozsáhlá rekonstrukce celého objektu (přípojky vody, plynu, elektřiny, rozvody, atd.)

V současné podobě jsou v objektu dva byty ( 3+1 a 2+1) a dalších 9 pokojů ( 2 x 3 lůžkový a 7 x 2 lůžkový ) všechny s vlastním sociálním zařízením. Dominantou přízemí je kruhové atrium s barem a krbem a velkým prostorem pro posezení. Nyní je zařízen v selském stylu s masivním nábytkem, nachází se zde i kovaná zábradlí, mříže, atd. Celý objekt byl v 80 letech 20 století koncipován jako rehabilitační zařízení. Je zde funkční sauna, příprava pro vodní léčbu, místnost pro lékaře a elektroléčbu, dále místnost na dobudování fitness. Vedle obytných budov je stodola, garáže a kotelna. Tyto budovy jsou určené k dobudování. Před hlavní budovou, ve stínu mohutné lípy, je altán s krbem a posezením.

Nemovitost se nachází v krásném, klidném prostředí a leží v severní části Drahanské vrchoviny označované jako Konická vrchovina. Tuto nemovitost ocení ten, kdo hledá nestandardní rodinný dům v klidném prostředí nebo ten, kdo tento krásný dům použije k podnikatelskému záměru.

K celému objektu je kompletní dokumentace.

Průkaz energetické náročnosti budovy: G. Skupina energetické náročnosti budovy muže být změněna po přepracování průkazu.

 

Další fotografie a kontakty na realitního makléře naleznete na stránce nabídky této nemovitosti.