Nemovitost týdne: Rodinný dům 3+1 a 2+kk v obci Šošůvka

PRODANO4 dumSpolečnost e-Finance, a.s., realitní divize hledá kupce pro RD 3+1 a 2+kk Šošůvce v okrese Blansko.

Jedná se o pěkný samostatně stojící rodinný dům umístěný v zahradě. Celková plocha parcely je 845 m2. Ze zahrady i domu je krásný výhled do okolí Drahanské vrchoviny. Cihlový dům má dva samostatné byty, každý v jednom podlaží a jsou propojeny vnitřním schodištěm. Dům byl několikrát přestavěn, je postaven z převážné části z pálených cihel a je částečně podsklepen a nyní je nachystán k okamžitému nastěhování.

Dispozice domu

  • 1. NP: zádveří 6 m2, chodba 3 m2, obývací pokoj 12 m2, kuchyně 4 m2, koupelna s vanou a WC 6 m2, ložnice 16 m2.
  • 2. NP: obývací pokoj 20 m2, ložnice 20 m2, kuchyně 12 m2, pokojík 8 m2, balkon 4 m2.
  • 3. NP: půdní prostor.
  • Sklepní prostor: prádelna s vanou a odpadem, kotelna, 2 sklepy.

V celém domě jsou dřevěná kastlová okna, všechny pokoje v prvním i druhém patře jsou průchozí. Na zemi jsou v pokojích kvalitní dubové parkety, na chodbách, schodišti a v koupelně a je dlažba, v kuchyni a pokojíku je PVC. Ústřední topení je řešeno plynovým kotlem Destila s možností upravit na tuhá paliva. Střecha je sedlová, pokrytá pálenými taškami. V domě je zaveden internet. Dům je orientován na jihovýchod. Součástí zahrady je skleník, 3 garáže, sad s mnoha ovocnými stromy a klidová část s posezením Je to velmi pěkné a klidné místo k bydlení.

Budova je napojena na IS, voda, elektrická energie 220/380 V, plyn a kanalizace. Průkaz energetické náročnosti budovy: G.

Z obce Šošůvka je dobrá dostupnost asi 19 km díky IDS do Blanska i do Boskovic. Přímo v obci je obchod, mateřská škola, hřiště a restaurace a ve vzdálenosti 3 km je obec Sloup, kde je další obchod, zdravotní zařízení, základní škola, pošta i kostel.

Další fotografie a kontakty na realitního makléře naleznete na webové stránce nabídky této nemovitosti.