Nemovitost týdne: Rodinný dům 4+1 v obci Řícmanice

Fotografie pohledu na dům v ŘícmanicíchSpolečnost e-Finance, a.s., realitní divize hledá kupce pro rodinný dům v obci Řícmanice, okres Brno-venkov, která leží 15 km od Brna v krásné přírodní lokalitě.

Jedná se o prodej pěkného RD 4+1 s krásným pozemkem 1300 m2 . Cihlový dům s rozsáhlými půdními prostory je částečně podsklepen, napojen na veškeré inženýrské sítě.

Dispozice domu:
1. NP: vstupní zádveří 3 m2, hala 15 m2, kuchyně 6 m2, pokoj 16 m2, koupena+WC 6 m2, obývací pokoj 36 m2, pokoj 16 m2.

Vstup na zastřešený dvůr, technické prostory, sklad, sklípek.

2 NP:  rozsáhlé půdní prostory, pokoj 12 m2.

Dům je postaven z cihel před více jak padesáti lety, sedlová střecha, pálená taška, dům byl částečně rekonstruován v roce 1980. 
K dispozici jsou kompletní sítě, topení je plynové ústřední a ohřev vody řešen bojlerem. Dům  je napojen na obecní vodovod a má však i vlastní studnu, což umožňuje šetřit náklady. Elektřina 230/400 V, kanalizace je napojena na obecní. Podlahy betonové, pokryté dlažbou, parkety, lino. 
Dům je ve velmi dobrém technickém stavu, vhodný k okamžitému bydlení.

Rozsáhlý, slunný, mírně svažitý pozemek orientovaný na jih s krásným výhledem je osázen ovocnými stromy.

Nemovitost je situována v klidné části obce s veškerou občanskou vybaveností. Krásné okolí ve spojení s výbornou dostupností  IDOS a dopravním spojením do centra Brna cca 15 min, činí tuto lokalitu velmi žádanou a vyhledávanou.

Další fotografie a kontakty na realitního makléře naleznete na stránce nabídky této nemovitosti.