Nemovitost týdne: Vícegenerační rodinný dům se zahradou v obci Nemojany

RD_Nemojany zadní traktSpolečnost e-Finance, a.s., realitní divize hledá kupce pro rodinný dům v obci Nemojany, okres Vyškov, která leží 25 km od Brna v krásné přírodní lokalitě.

Jedná se o prodej vícegeneračního rodinného domu s krásnou zahradou. V objekt o 3 bytových jednotkách 6+1, 2+kk, 1+1, s bazénem a garáží. Leží na rozsáhlém  rovinatém a slunném  pozemku s výbornou orientací o celkové ploše 4242 m2.

Dispozice domu:
1. NP:
Obývací pokoj se vstupem do zahrady, kuchyně s jídelním koutem, koupelna s WC. 
Kotelna, prádelna, domácí dílna, garáž.
Vstup do bytu 2+kk o rozloze 52 m2. 
Vstup do bytu 1+kk o rozloze 34 m2.

2. NP: 
Vstupní zádveří. 
Vstup do bytu 6+1 o rozloze 174 m2, který v tomto podlaží obsahuje pokoj, ložnici a 2 dětské pokoje. Dále šatna, koupelna s WC.

RD_Nemojany2x600Dům  byl dokončen v roce 1999,  je zděný, okna plastová. Podlahy  jsou řešeny keramickou dlažbou, či plovoucí laminátové. Topení ústřední spolu s ohřevem vody řešené plynovým kotlem. Vodovod veřejný, k dispozici také studna. Kanalizace je v tuto chvíli řešena septikem, avšak přípojka na obecní kanalizaci je na pozemku.

Krásný pozemek je rovinatý, slunný, jihovýchodně orientovaný o CP 4242 m2. S posezením, venkovním bazénem a zahradou okrasnou i ovocnou.

Jedná se o vyhledávanou lokalitu v podhůří Drahanské vrchoviny. V obci se je veškerá občanská vybavenost. Předností  je výborná dopravní dostupnost do Vyškova 7 km, do Brna 25 km, IDOS, vlak.

 Další fotografie a kontakty na realitního makléře naleznete na stránce nabídky této nemovitosti.