Prodej energeticky velmi úsporných rodinných domů

Dovolujeme si Vám nabídnout spolupráci při realizaci Vašich představ o novém bydlení.

RD Profi jsou cenově dostupné, inteligentní stavby rodinných domů, který Vám umožní velmi pohodlné, kvalitní a cenově dostupné bydlení. 

 Používaný systém výstavby

Společnost se dlouhodobě zabývá výstavbou rodinných domů. Nabízíme výstavbu klasickou technikou s použitím pálených cihlových bloků, nebo vlastní velmi kvalitní konstrukcí dřevostavby. Všechny stavby navrhujeme v energetické třídě A a náklady na roční provoz vytápění nepřesáhne 5000 Kč. Na všechny nové projekty jsou zpracované projekční kanceláří a následně projekt pro samotnou výstavbu. Všechny tyto studie a související administrativu má kupující zákazník v ceně domu.   Domy se vždy přizpůsobí požadavkům zákazníka. 

 Klasická stavba se systémem výstavby z cihelných bloků

V případě požadavku na cihlovou výstavbu se používají cihelné bloky Tondach a cihelné bloky plněné polystyrenem Heluz. Na cihelné bloky aplikujeme vždy tepelnou izolaci 200 mm, nebo v případě pasivního domu podle požadavku energetického auditu. Dům je celkově velmi kvalitně tepelně zaizolován, pod podlahou používáme min. 200 mm izolace, stropy jsou izolována 380 mm izolace. Celková tloušťka stěny je v případě cihlové stavby min. 450 mm. Každý náš dům je v základním vybavení osazen centrální větráním s rekuperací vzduchu a velmi kvalitním rozvodem vzduchotechnického potrubí Spiro. Tyto domy jsou vybaveny komínem pro instalaci teplovzdušného krbu a pro hlavní vytápění používáme podlahové vytápění s elektronickou regulací. 

Stavba s vlastním systémem dřevostavby

Společnost má zpracovaný velmi robustní a kvalitní systém dřevostavby, který je proveden z konstrukčních KVH hranolů 160/60 s následným opláštěním sádrovláknitou deskou. Tyto konstrukční desky jsou velmi robustní a proti sádrokartonovým deskám jsou určené pro větší zatížení. Konstrukce je vyplňována izolační skelnou vatou tl. min. 200 mm a následným venkovním opláštěním polystyrenem tl. min. 150 mm. Celková tloušťka naší obvodové stěny je 400 mm. Tato tloušťka stěn Vám dává jistotu, že v budoucnosti nebudete muset platit neúměrné náklady na vytápění.  

Rychlost výstavby

Výstavba je organizována s ohledem na technologické postupy, které limitují rychlost výstavby. Jedná se hlavně o mokré procesy, kdy jsou prováděny omítky, betonové podlahy atd.  Standardní doba pro výstavbu dřevostavby vč. základové desky je cca 5 měsíce a u zděné stavby se tato doba prodlužuje o dobu nutnou k vysušení vlhkosti na cca 8 měsíců. Samotné provádění prací je časově zhruba stejně náročné. Díky tomu, že všechny naše domy jsou vybaveny centrálním větracím systémem, jsme schopni vlhkost domu snížit na přijatelnou míru i v nepříznivém venkovním počasí. 

Nabídka prodeje 

Momentálně máme v nabídce k prodeji novostavby těchto velmi úsporných rodinných domů v Ivančicích ul. Za Židovským hřbitovem , velikost 4+kk zastavěná plocha 133 m2 s pozemkem 730 m2

Věříme, že jsme Vás zaujali a těšíme se na návštěvu našich staveb.

Tomáš Konečný – realitní makléř