První etapa komplexu eFi Palace oslaví první výročí od uvedení do provozu!

efipalaceV září tomu bude přesně rok od okamžiku, kdy se do objektu eFi Palace na Bratislavské 52 nastěhovali první nájemníci. Tolerance, se kterou přijali skutečnost, že v objektu ještě probíhaly dokončovací stavební práce, se jim vyplatila.

Celá plánovaná ubytovací kapacita včetně hotelových pokojů ve druhém podlaží a mezonetových apartmánů v pátém nadzemním podlaží byla uvedena do provozu na začátku ledna 2014.

Dlouhodobě ubytovaným nájemníkům přibyla od konce prosince 2013 možnost využívat nově otevřenou restauraci Stará Tkalcovna v suterénu objektu jak pro obědy a večeře, tak pro snídaně. Díky tomu, že eFi Palace není jen běžným bytovým domem, ale slouží i jako apart-hotel, mohou nájemníci bytů využívat některé služby hotelové recepce, která je v provozu denně od 7 do 21 hodin. Mezi tyto služby patří třeba doplňkový prodej balených nápojů, snacků a základních potřeb pro osobní hygienu nebo po dohodě přebírání drobných zásilek v době nepřítomnosti nájemníka.

Komfort ve dvoře areálu eFi Palace bude do prosince letošního roku ještě částečně omezen kvůli probíhajícím stavebním pracím při výstavbě II. etapy, ve které přibudou další hotelové pokoje, kanceláře a fitness a wellness centrum.

th_mezonet_obyvaci

Living-room-2th_Koupelna