Relaxujte ve wellness & fitness – eFi Palace Hotel

DSC_0032Skvělá příležitost k relaxaci a cvičení se od října nabízí hotelovým hostům a členům EFI klubu v nově vybudovaném wellness&fitness centru EFI PALACE HOTELU. Toto centrum najdete ve dvorním traktu EFI PALACE HOTELU na adrese Bratislavská 52 v Brně.

DSC_0019V provozu je parní a finská sauna, které jsou přístupné každý den od 16.00 do 22.00 hodin za poplatek 100,-Kč/2 hod. Sauna je jedním  z prostředků termoterapie, kde blahodárně působí mírné přehřátí organizmu.  Při saunování se uvolňují unavené svaly a díky tvorbě endorfinů se zmírňuje stres.

DSC_0026Součástí wellness je relaxační místnost vybavená anatomickými lehátky, která nabízí návštěvníkům možnost uklidnění a odpočinku za doprovodu relaxační hudby po saunování nebo cvičení.

V nejbližší době připravujeme spuštění provozu fitness, které bude vybaveno klecí pro mnohostranné cvičení s vlastní vahou, k dispozici budou také velmi populární TRX popruhy. Fitness bude vybaveno také moderními posilovacími stroji.

Další způsob jak si odpočinout jsou zdravotní podložky a masáže. K dispozici bude zdravotní  podložka BioMat, která za pomoci infračerveného záření odstraňuje bolest, únavu a stres. V centru bude působit také profesionální masér.

V areálu je možnost využít také výživové poradenství a služby osobního trenéra, který ochotně poradí při cvičení.