Zámek Račice – výborné a originální místo pro firemní akce!

Firemní akce na zámku Račice

Firemní akce na zámku Račice

Předposlední zářijovou sobotu jsme spojili příjemné s užitečným a na zámku v Račicích jsme uspořádali Den pootevřených dveří.

Chtěli jsme tak poděkovat našim partnerům, investorům a kolegům za dosavadní spolupráci a ukázat, jaké cíle máme před sebou. Také jsme ale chtěli na vlastní kůži ověřit, jak se areál zámku hodí pro pořádání firemních akcí a oslav. A tato zkouška dopadla na výbornou.

Na sobotu 23. září 2017 jsme pozvali do areálu zámku v Račicích partnery, investory a kolegy koncernu e-Finance na přátelské setkání s kulturním a zábavným programem.

Bez nadsázky lze napsat, že šlo o setkání příjemné a neobvyklé, především proto, že jsme hostům umožnili prohlídku, jaké při návštěvách veřejně přístupných hradů a zámků, které jsou vesměs pod státní správou, k vidění nebývají. Areál totiž v posledních dekádách sloužil učňovskému školství  a podle toho byly jeho interiéry stavebně upraveny, často velmi necitlivě.

Navzdory těmto zásahům z přelomu minulého a současného století si zámek zachoval  historického ducha a jeho fasáda a exteriéry, ať už jde o nádvoří, předzámčí  nebo zámecký park, nabízejí netradiční prostředí  pro pořádání firemních akcí pod širým nebem s odpovídajícím zastřešeným a vytápěným zázemím.

DSC_5324 Na Den pootevřených dveří jsme pro naše hosty pozvali lákavé účinkující. Příchozí hosty vítalo smyčcové kvarteto a sklenka prosecca. Po úvodních slovech veden společnosti na chvíli ovládli celé zámecké nádvoří středověcí šermíři  ze skupiny Armet. Jejich historické oděvy a mužnou sílu pak na pódiu vystřídala krása, elegance a půvab, když modelky a modelové, všichni  vyslaní agenturou Prestige Models, předvedli večerní róby a společenské šaty ze Svatebního studia  Dany Svozílkové a luxusní spodní prádlo francouzské značky ETAM. Nakonec si všichni mohli pohupovat k poslechu nebo si zatančili u starých dobrých bigbítových hitů v podání skvělé kapely Blues Bazaar, která příjemně překvapila i Tomáše Matonohu, který hosty vtipně a pohodově provedl celým večerem.

DSC_5390    DSC_5368

Akce se vydařila navzdory nepříznivému počasí. Všichni, kteří nedbali na předpověď slibující déšť a chlad (a která se z velké části vyplnila) a na Den pootevřených dveří dorazili, si ho užili až do pozdních hodin. Hřejivých faktorů bylo mnoho: horký čaj, výborná káva Pavin, grog, svařák, vytápěné prostory v přízemí zámku, plynové ohřívače na nádvoří a především hřejivá pohodová atmosféra. Milovníci hroznového moku okusili řadu přívlastkových vzorků z produkce dvou vynikajících vinařství Gottberg a Šamšula. Nabídka Vinných sklepů Valtice byla důkazem, že i jakostní víno může být lahodné. Většinu vín, která hostům zachutnala, najdete na vinném lístku našich brněnských gastronomických provozoven Stará Tkalcovna v eFi Hotelu a EFI CAFE Reduta.

DSC_5519    DSC_5425

Vydařená pomyslná premiéra firemní akce v areálu zámku Račice prokázala, že jde o vynikající místo pro pořádání podobných podniků. Pokud tedy budete plánovat firemní setkání, launch nového produktu nebo oslavu v areálu, který je neokoukaný, reprezentativní, i když ne luxusní, historický, přitom s potřebným zázemím pro parkování hostů, pro kulturní program i pro catering, neváhejte se obrátit na společnost e-Finance. Nabízí se také možnost synergického využití kongresových a ubytovacích služeb eFi Hotelu a prostředí areálu zámku v Račicích, protože obě tato střediska dělí vzdálenost pouhých 30 km.

Krátký videosestřih si můžete prohlédnout na YouTube kanálu našeho koncernu:

Tříminutové video:

Pětiminutové video: