Životní pojištění Rytmus – finanční ochrana a investice s Allianz

Pokud uvažujete nad pojištěním, které Vám dá klid, zajistí Vám finanční ochranu pro případ nepříjemných událostí a umožní Vám zhodnotit Vaše investice, potom je možná pojištění Rytmus tím pravým pro Vás.

Nikdy nevíte, co Vás čeká za nejbližším rohem. Ať už dobrého, nebo méně příjemného. Vyplatí se proto mít pro život pojištění, které při Vás bude stát v dobrých i problémových situacích.

Takovým pojištěním je investiční životní pojištění Rytmus, které umožňuje zajištění při nepříznivých událostech a zároveň můžete rozmnožit své finance zajímavými investicemi.

Rytmus tedy kombinuje výhody životního pojištění s investováním finančních prostředků. Je schopný se flexibilně přizpůsobit jakýmkoli změnám v průběhu Vašeho života a života Vašich nejbližších.

V případě následků úrazu, pracovní neschopnosti a hospitalizace se pomocí tohoto pojištění zajistíte, zabezpečíte i Vaše blízké pro případ nepříznivé události, třeba jako úmrtí živitele rodiny. Navíc máte možnost nadstandardního zhodnocení vložených finančních prostředků a vytvoříte si finanční rezervy na pozdější léta.

Jako u jiných životních pojištění máte možnost snížit si daňový základ až o 12 000 Kč ročně. Je možné započíst rizikovou část hlavního pojištění i vložené mimořádné pojistné.

Výhodou pojištění Rytmus je, že jedinou smlouvou můžete zabezpečit jak sebe, tak své blízké. Jednou platbou ročně zajistíte celou rodinu a umožníte tím v případě nepříjemné situace udržet životní standard Vás i Vaší rodiny.

Nejde jen o smrt a úrazy, pojistit se můžete proti dalším rizikům, jako invalidita, závažná onemocnění, pracovní neschopnosti nebo pobyt v nemocnici.

Co si můžete připojistit:
–         úrazové připojištění
–         připojištění pro případ pobytu v nemocnici
–         připojištění pro případ plné invalidity
–         připojištění pro případ pracovní neschopnosti
–         připojištění pro případ smrti
–         připojištění pro případ závažných onemocnění
–         připojištění zproštění od placení penzijního připojištění
–         připojištění zproštění od placení pojistného

K dispozici jsou Vám rovněž investiční fondy, můžete využít i předem připravené strategie nebo i akciové fondy pro odvážnější investory. Naopak bezpečnější zhodnocení investic umožňuje dluhopisový fond a fond s garantovaným zhodnocením. Fond Garance zaručuje minimální zhodnocení 2,4 %.

Rytmus poskytuje unikátní progresi 500 % nejen u připojištění pro případ trvalých následků, ale i u denního odškodného a hospitalizace v důsledku úrazu.

V případě přiznání plné invalidity bude pojištěný zproštěn od placení příspěvku na penzijní připojištění, tuto povinnost za něho převezme pojišťovna. Pokud bude penzijní připojištění sjednáno u Allianz penzijního fondu, bude příspěvek navýšen o 50 %.

Pojištění Rytmus je velmi flexibilní a můžete ho měnit a upravovat podle aktuální potřeby Vaší, Vaší rodiny a Vaší současné situace.

V případě zájmu o tento pojistný produkt nebo i jiný produkt z oblasti životního pojištění vyplňte prosím žádost na http://www.pojisteni.com/zivotni-pojisteni/ a obratem se Vám ozve náš pojišťovací poradce.